Čarobni zeliščni vrt

9789612034078
Za povečavo se premaknite na sliko
Na zalogi
19,01 
+

POVEŽITE SE Z ČAROBNIM SVETOM DOMAČIH ZELIŠČ

Spletna založba
  • — Pestra izbira knjig
  • — Varna plačila
  • — Brezplačna dostava nad 50 EUR
Časopis Kmečki glas

Opis

Za oblikovanje lastnega zeliščnega vrta imamo celo vrsto možnosti, od lončka, korit, gredice, njive pa vse do travnika. Preden se lotimo dela, si postavimo nekaj vprašanj: kakšen vrt si želimo, kakšne so možnosti glede časa in prostora, kako in koliko lahko nadgradimo obstoječe, predvsem pa je pomembno, koliko časa smo pripravljeni nameniti zeliščnemu vrtu, koliko zelišč resnično potrebujemo in kdo nam bo pri delu v pomoč.

Na poti ustvarjanja zeliščnega vrta po lastnih zamislih se srečamo z vedno novimi izzivi, da najdemo odgovore nanje pa potrebujemo znanje, izkušnje in cilj - uporaba zeliščnih rož in njihovih zdravilnih učinkovin so pika na i ob zadovoljstvu, ki ga imamo ob opravljenem delu.

Za dosego tega cilja bo knjiga Čarobni zeliščni vrt pravi in nepogrešljivi vodnik, kjer boste našli odgovore na številna vprašanja; kako se lotiti oblikovanja vrta, kako do sadik in njihova nadaljnja vzgoja, kdaj in kako nabirati zeliščne rože ter opisi pomembnejših zelišč primernih za gojenje.

Mirjam Grilc je v uvodu knjige med drugim zapisala:

Dandanes postaja narava za večino ljudi spet pomemben del življenja, zato se mi zdi prav, da podelim z vami izkušnje in vam obenem razkrijem čarobnost zeliščnega vrta.

 

Lastnosti

Avtor:
Mirjam Grilc
Format:
14 x 20 cm
Leto izida:
2022
Obseg strani:
152 strani
Založba:
Kmečki glas
Najdite podobne

Priponke

Prelistaj knjigo (Carobni_Zeliscni_vrt.pdf, 1,758 Kb) [Snemi]

Ocene

Brez ocen

Ocenite ta izdelek

Delite svoje mnenje z ostalimi

Napišite
Podobni izdelki