Lunine bukve 2024

9789612035457
Za povečavo se premaknite na sliko
Na zalogi
9,90 
+

Življenje je preprostejše z luno!

Spletna založba
  • — Pestra izbira knjig
  • — Varna plačila
  • — Brezplačna dostava nad 50 EUR
Časopis Kmečki glas

 

Letu 2024 bo vladalo Sonce, ki kljub temu, da astronomsko ni planet, pač pa edina zvezda našega osončja, močno vpliva na življenje na zemlji. Tesno je povezano z osebnostjo posameznika, skrbi za osebno rast in daje pogum, da prevzamemo krmilo nad vsakršnimi življenjskimi okoliščinami. Sonce se vedno giblje naravnost in nas vzpodbuja, da z optimizmom pogledamo naprej, v svetlejšo prihodnost.

Pomemben del vsebine je vsako leto poglavje: Lunin koledar po mesecih s setvenimi podatki, ki prinaša napotke za naše aktivnosti v skladu z luno (sajenje in setev, hujšanje, sekanje posameznih vrst lesa in drugo). V poglavju Vrtni koledar pa je podan natančen koledar opravil v zelenjavnem in okrasnem vrtu, v rastlinjakih in visokih gredah po navodilih Miše Pušenjak, strokovnjakinje za zelenjadarstvo.  V bukvah je tudi HOROSKOP ZA LETO 2024.

Nepogrešljivi del Luninih bukev je vselej setveni koledar in tudi vsi drugi napotki za življenje in delo v skladu z luno, da bomo vse opravili ob pravem času (sekanje posameznih vrst lesa, operacije, parjenje živali, ….).


 

Avtor:
Stopar Irena
Format:
23,5 x 32 cm
Leto izida:
2023
Obseg strani:
50 strani
Založba:
Kmečki glas
Najdite podobne
5 od 5
Št. ocen: 2
5 star
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 stars
0%
1 star
0%

Ocenite ta izdelek

Delite svoje mnenje z ostalimi

Napišite
Doris
Komentar
Lunine bukve kupim vsako leto, ker v njih najdem ogromno zanimivih podatkov in moja zelenjava lepo uspeva, ker jo sadim po luni.
Katja F.
Komentar
Moj zvesti spremljevalec zadnji 15 let!

Ocenite ta izdelek

Delite svoje mnenje z ostalimi

Napišite
Podobni izdelki