Sladice Alenke Kodele

9789612034818
Za povečavo se premaknite na sliko
Na zalogi
33,00 
26,40 
Prihranite: 6,60 € (20%)
+

Velika knjiga o peki.

Spletna založba
  • — Pestra izbira knjig
  • — Varna plačila
  • — Brezplačna dostava nad 50 EUR
Časopis Kmečki glas

V knjigi so zbrani recepti z natančno opisanimi postopki, dopolnjeni s fotografijami, za pripravo raznovrstnih sladic – tistih, ki vsak dan vzbujajo skomine po sladkem in tudi tistih, s katerimi ustvarjamo praznična vzdušja. Avtorica odstira številne skrivnosti o pripravi preprostega zavitka, nepozabne vaniljeve kreme, dih jemajoče rojstnodnevne torte, o okraševanju božičnih piškotov ter izdelavi finega listnatega testa. Med izbrane sladice je uvrstila tudi svojo najljubšo – vipavske štruklje. Knjigo dopolnjujejo recepti za pripravo veganskih in presnih sladic, med drugim tudi recept za presno potico prefinjenega okusa.

Natančno opisani postopki za izdelavo sladic oziroma različnih vrst testa, glazur, krem in nadevov vas bodo brez dvoma vodili k zagotovljenemu
končnemu uspehu.

V Založbi Kmečki glas smo ponosni na slaščičarsko ustvarjalnost mojstrice Alenke Kodele, saj nam je skozi leta odličnega sodelovanja uspelo prodati več kot 50.000 izvodov njenih knjig, med katerimi so vam zagotovo ostali v spominu naslovi, kot so Torte, Najboljši piškoti, sladki grižljaji in slano pecivo, Sladki in slani zavitki in pite, Čaša sladkega, Torte in tortice, Piškoti, piškotki in drugačno pecivo, ki so na slovenskem kulinaričnem knjižnem trgu postali prave uspešnice. Prepričani smo, da bo posebno mesto na vaših kuhinjskih policah zasedla tudi avtoričina nova, veličastna knjiga o pripravi izvrstnih sladic.

 

Pod budnim očesom mame Alenke bo Anino listnato testo nedvomno brezhibno.

 

Na sliki Alenka Kodele s hčerko Ano.

Avtor:
Kodele Alenka
Format:
21 x 26 cm
Leto izida:
2022
Obseg strani:
258 strani
Vezava:
trda vezava
Založba:
Kmečki glas
Najdite podobne

Prelistaj knjigo (Sladice_Alenke_Kodele_1_.pdf, 2,350 Kb) [Snemi]

5 od 5
Št. ocen: 1
5 star
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 stars
0%
1 star
0%

Ocenite ta izdelek

Delite svoje mnenje z ostalimi

Napišite
Anonimen
Komentar
Uporabni, zelo dobri recepti. Priporočam.

Ocenite ta izdelek

Delite svoje mnenje z ostalimi

Napišite
Podobni izdelki